Copyright & Privacy

Copyright

Copyright: Deze website valt onder auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke toestemming vooraf van TAALchecken is verveelvoudiging van deze website (of onderdelen ervan) niet toegestaan.

Disclaimer

Hoewel de getoonde informatie door TAALchecken met zorg is samengesteld, kan voor de volledigheid en juistheid daarvan niet worden ingestaan. Louter het verstrekken van informatie over de diensten van TAALchecken is het doel van deze website. Er kunnen dan ook – zonder voorafgaande mededeling – wijzigingen worden aangebracht. Voor het eventueel niet goed functioneren van deze website aanvaardt TAALchecken geen enkele aansprakelijkheid. Ook voor onjuistheden/onvolledigheden van de geboden informatie aanvaardt TAALchecken geen aansprakelijkheid. Hoewel door TAALchecken alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is TAALchecken niet aansprakelijk voor informatie die door gebruikers van de website via internet verzonden wordt. Verwijzingen naar sites die niet door TAALchecken worden onderhouden zijn louter ter informatie van de website-bezoeker opgenomen. TAALchecken aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor websites die niet door TAALchecken worden onderhouden.

Privacy statement TAALchecken

Om mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren, vraag ik de volgende gegevens van je:
• je voor- en achternaam (en eventueel de bedrijfsnaam);
• je adres (omdat dit wettelijk op de offerte en op de factuur moet staan);
• je (mobiele) telefoonnummer (zodat ik telefonisch, per sms of whatsapp vragen kan stellen).
Deze gegevens kun je via mijn website of per mail aan mij doorgeven. Mijn website, computer en smartphone zijn met professionele (betaalde) up-to-date technische middelen beveiligd. Op mijn website gebruik ik ‘cookies’, onder andere om via Google Analytics het bezoekgedrag bij te kunnen houden. Ik bewaar je gegevens (en de originele en bewerkte teksten) niet langer dan strikt noodzakelijk. Wel ben ik, zoals elke ondernemer, verplicht om mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *