Copyright & Disclaimer

Copyright & Disclaimer van TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.

Copyright

Copyright: Deze website valt onder auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke toestemming vooraf van TAALchecken is verveelvoudiging van deze website (of onderdelen ervan) niet toegestaan.

Disclaimer

Hoewel de getoonde informatie door TAALchecken met zorg is samengesteld, kan voor de volledigheid en juistheid daarvan niet worden ingestaan. Louter het verstrekken van informatie over de diensten van TAALchecken is het doel van deze website. Er kunnen dan ook – zonder voorafgaande mededeling – wijzigingen worden aangebracht. Voor het eventueel niet goed functioneren van deze website aanvaardt TAALchecken geen enkele aansprakelijkheid. Ook voor onjuistheden/onvolledigheden van de geboden informatie aanvaardt TAALchecken geen aansprakelijkheid. Hoewel door TAALchecken alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is TAALchecken niet aansprakelijk voor informatie die door gebruikers van de website via internet verzonden wordt. Verwijzingen naar sites die niet door TAALchecken worden onderhouden zijn louter ter informatie van de website-bezoeker opgenomen. TAALchecken aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor websites die niet door TAALchecken worden onderhouden.

copyright
Taalchecken-tekst-KLEINER.jpgTaalchecken-tekst-KLEINER.jpg
Taalchecken-tekst-KLEINER.jpg

TAALchecken

Herman Wieser - Nederlandse tekst controleren door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers en studenten [zie: Tarieven].

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

offerte aanvragen