Taalcorrectie door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands
6089
page-template-default,page,page-id-6089,page-parent,page-child,parent-pageid-6781,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Taalcorrectie

Taalcorrectie door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.

Een tekst – iedere tekst – moet goed leesbaar zijn, de aandacht trekken én vasthouden! Of het nou een brief, webtekst, manuscript, thesis of blog is. Je boodschap moet duidelijk overkomen. De manier waarop een tekst geschreven is draagt daar zeker aan bij. Maar taalfouten leiden af van de inhoud, en dat kan niet de bedoeling zijn. Taalcorrectie kun je natuurlijk zelf doen, maar zie je alle taalfouten? Laat TAALchecken daarom je tekst nakijken en indien nodig de Nederlandse taal corrigeren.

Nederlandse taal

Wanneer je een tekst schrijft is het belangrijk dat de tekst goed leesbaar is, goed opgebouwd, de aandacht trekt én vasthoudt! Of het nu een webtekst, manuscript, scriptie of blog is.

Tekst controleren

Is het onmiddelijk of onmiddellijk? Naast dat het belangrijk is dat de tekst goed in elkaar zit, is ook juiste spelling een belangrijk onderdeel van een goede tekst.

Tekst controleren

Taalfouten zijn snel gemaakt. Er zijn veel grammaticaregels, en ze zijn ook nog eens erg lastig. Gebruik je hun, hen of zij? Hoe zit het ook alweer met de woordvolgorde?

Herman Wieser fototje

TAALchecken

Is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands en redacteur veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now Button