Nederlandse taal corrigeren door TAALchecken | Tekstbureau
6137
page-template-default,page,page-id-6137,page-child,parent-pageid-6089,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nederlandse taal corrigeren

Nederlandse taal corrigeren door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.

Wanneer je een tekst schrijft is het belangrijk dat de tekst goed leesbaar is, goed opgebouwd, de aandacht trekt én vasthoudt! Of het nu een webtekst, manuscript, scriptie of blog is. In alle gevallen geldt: je boodschap moet duidelijk overkomen. De manier waarop een tekst geschreven is draagt daar zeker aan bij. Fouten in de Nederlandse taal leiden af van de tekst en de inhoud, en dat kan niet de bedoeling zijn. Laat daarom TAALchecken jouw tekst nakijken en indien nodig de Nederlandse taal corrigeren. TAALchecken heeft veel ervaring in het corrigeren van teksten en kan je dus zeker helpen!

Herman Wieser fototje

TAALchecken

Is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands en redacteur veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now Button