Tekstredactie TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.
6050
page-template-default,page,page-id-6050,page-parent,page-child,parent-pageid-6781,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tekstredactie

Tekstredactie TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.

Tekstredactie is een vak… Je hebt je tekst vast al vele malen zelf goed doorgelezen. En vast al aanpassingen gedaan, die de tekst zeker verbeterd hebben.
En toch is het daarna goed om iemand anders – het liefst een professional – naar jouw tekst te laten kijken. Laat je Nederlandse tekst redigeren door TAALchecken; tekstredactie is en blijft een vak!

Taalcorrectie

Je hebt je zelfgeschreven tekst vast al vele malen doorgelezen. Je hebt ongetwijfeld al veel aanpassingen gedaan die de tekst verbeterd hebben. Maar, een ander paar ogen ziet weer andere dingen. Het is fijn om iemand nog een keer naar jouw tekst te laten kijken, met een frisse blik.

Tekst controleren

Is het onmiddelijk of onmiddellijk? Naast dat het belangrijk is dat de tekst goed in elkaar zit, is ook juiste spelling een belangrijk onderdeel van een goede tekst. Zelf lees je misschien na een tijd over bepaalde spellingsfouten heen, dus laat je Nederlandse tekst controleren op spelling door TAALchecken.

Herman Wieser fototje

TAALchecken

Is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands en redacteur veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now Button