Nederlandse tekst controleren door TAALchecken | Tekstbureau
6067
page-template-default,page,page-id-6067,page-child,parent-pageid-6050,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nederlandse tekst controleren

Nederlandse tekst controleren door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.

Is het onmiddelijk of onmiddellijk? Naast dat het belangrijk is dat de tekst goed in elkaar zit, is ook juiste spelling een belangrijk onderdeel van een goede tekst. Zelf lees je misschien na een tijd over bepaalde spellingsfouten heen, dus laat je Nederlandse tekst controleren op spelling door TAALchecken. Spellingsfouten worden vaak onbewust gemaakt, en zelfs de meest vermaarde schrijver maakt nog wel eens een spelfout. Het is dan ook zeker aan te raden om je tekst door iemand anders te laten controleren op spelling. Bij TAALchecken ben je daarvoor aan het goede adres en ben je verzekerd van een gedegen controle.

Herman Wieser fototje

TAALchecken

Is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands en redacteur veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now Button