Nederlandse tekst redigeren door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands
6055
page-template-default,page,page-id-6055,page-child,parent-pageid-6050,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nederlandse tekst redigeren

Nederlandse tekst redigeren door TAALchecken | Tekstbureau Nederlands.

Je hebt je zelfgeschreven tekst vast al vele malen doorgelezen. Je hebt ongetwijfeld al veel aanpassingen gedaan die de tekst verbeterd hebben. Maar, een ander paar ogen ziet weer andere dingen. Het is fijn om iemand nog een keer naar jouw tekst te laten kijken, met een frisse blik. Het is altijd moeilijk om je eigen tekst kritisch te bekijken, zeker wanneer je deze al vaker hebt doorgenomen. Laat dus je Nederlandse tekst redigeren door TAALchecken. TAALchecken beoordeelt jouw tekst op leesbaarheid, formulering, opmaakfouten… kortom: een complete ‘review’!

Herman Wieser fototje

TAALchecken

Is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands en redacteur veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now Button