Recensies door klanten | TAALchecken Tekstbureau Nederlands
5360
page-template-default,page,page-id-5360,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Recensies

Recensies door klanten | TAALchecken Tekstbureau Nederlands.

Klanten schreven recensies over TAALchecken, o.a. op Marktplaats. Bekijk hier de meest recente… Maar ook hieronder staat wat ze te zeggen hebben over TAALchecken.

Professionele en snelle feedback.

“Professionele en snelle feedback. Ik zou Herman zeker aanbevelen!”

Floris S.

Zeer correct en razendsnel.

“Herman controleert onze teksten, van strategische plannen tot webpagina’s en social media ads. Werkt in meerdere software pakketten en dat is ontzettend handig. Zeer correct en razendsnel. Absolute aanrader.”

Ivo van den Brink

De snelste taalchecker van Nederland.

“Herman breekt regelmatig het record van de snelste taalchecker van Nederland. Bij het schrijven van plannen, rapportages, advertentieteksten, brochures en social campaigns is Herman vaak het afvoerputje in mijn planning. Als dyslect kan ik zelfs op allerlaatste moment nog een beroep op Herman doen.(zelf midden in de nacht) Herman stelt nooit teleur. Eigenlijk zou iedere tekstverwerker een ingebouwde Herman moeten hebben.”

Oane Koning Hettema

Gedreven en enthousiaste ondernemer.

“Herman is een gedreven en enthousiaste ondernemer. Je kan op hem rekenen en denkt graag mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Fijn om mee samen te werken!”

Kim Bekkenkamp

Tekstredactie voor een boek.

Voor de eindredactie van mijn boek Een zoektocht naar dankbaarheid ben ik in zee gegaan met Herman. Dat was een prettige ervaring! Goed georganiseerd met kennis van zaken tegen een mooie prijs. Ik raad TAALchecken van Herman Wieser dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een redacteur.”

Dr. Lilian Jans-Beken

Taalcorrectie voor een klant.

“Herman heeft mijn teksten met grote nauwkeurigheid gecorrigeerd. Ook kijkt hij kritisch naar de structuur en inhoud en adviseert waar dat nodig is. Hij communiceert zakelijk, helder en altijd vriendelijk en hij hanteert een schappelijk tarief. Ik kan hem zeker aanbevelen! Bedankt!”

Paul

Webredactie voor een Hoveniersbedrijf.

“Wij zijn dik tevreden! Onlangs heeft Herman Wieser ons geholpen met het corrigeren van de teksten op onze website. We hebben genoten van zijn professionaliteit en we hadden leuk persoonlijk contact. We zullen je aan iedereen aanraden. Groetjes!”

Hoveniersbedrijf

WO Master papers redigeren in Arnhem.

Door Mathilda op 07 apr. ’18 op Marktplaats.
Herman heeft WO master papers (theologie/religiewetenschappen) van mij gecorrigeerd op gebied van taal en grammatica e.d. Hij heeft dit heel goed gedaan, er zat geen één fout meer in! Hij hield mij goed op de hoogte over de voortgang. Stuurde mij van tevoren een voorbeeld correctie om te kijken of ik eens wat met zijn werkwijze.
Omdat het een paar dagen voor de deadline was kon Herman het snel nakijken, dit was heel fijn! Communicatie was ook top, Herman is zelfs in het weekend bereikbaar.

Ik kan TaalChecken.nl aan iedereen aanbevelen! Betrouwbaar en heel secuur! Bedankt hiervoor Herman!


Taalchecken, Scriptie Eventmanager in Utrecht.

Door MeralErmagan op 23 mrt. ’18 op Marktplaats.
Herman heeft mijn afstudeerscriptie gecontroleerd op taal en grammatica. Ik werd elke dag netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Binnen een aantal dagen was mijn scriptie netjes nagekeken.

Ik ben ontzettend tevreden over de goede, snelle en betrouwbare service. Ik raad iedereen taalchecken.nl aan om zijn documenten te laten checken.

Herman heel erg bedankt voor je hulp en goede samenwerking. In de toekomst zal ik u zeker nog een keer raadplegen. Ga zo door 🙂


Juridisch/psychologisch verslagen in Leiden.

Door ladynaty82 op 06 mrt. ’18 op Marktplaats
De Heer Wieser helpt mij vaak met het redigeren van mijn top verslagen (juridisch/psychologisch). Hij is betrouwbaar, duidelijk en eerlijk! Als je top kwaliteit wilt hebben twijfel niet meer maar schrijf je in bij Taalchecken.nl. Als gedragsdekundige heb ik heel veel profijt van zijn kennis en feedback. De heer Wieser dank en nog eens hartelijk dank voor uw steun!

Natasha.

Onderzoeksverslag taalcontrole in Amsterdam.

Door Sabria op 20 mei ’17 op Marktplaats
Herman Wieser heeft mijn onderzoeksverslag nagekeken op taal en opbouw. Wegens tijdnood en stress heb ik mijn verslag in het weekend ingeleverd bij Herman. Hij heeft dit binnen een aantal uur zorgvuldig nagelopen.

Het mooie is! Dat hij twee documenten heeft opgestuurd; Het verbeterde document en het document waar opmerkingen staan aangeven. Dit om mijn fouten voor in de toekomt te kunnen voorkomen en hier extra op te letten.

Dankzij Herman heb ik een 9 als beoordeling voor mijn onderzoeksverslag gekregen. Ik ben ook erg tevreden hoe de communicatie met Herman is gegaan. Hij was altijd bereikbaar desondanks de stress die ik had.

In de toekomst zal ik zeker nog vaker Herman raadplegen voor mijn verslagen. Nogmaals bedankt Herman ik kan u niet voldoende bedanken!


Redigeren tekst in Utrecht.

Door IGB op 19 mei ’17 op Marktplaats
Goed geholpen door TAALchecken.nl. Herman geeft je het gevoel samen te werken en zorgt voor een mooi eindresultaat en tilt je scriptie naar een hogerniveau.

Communicatie verloopt goed en Herman is op alle momenten van de dag te bereiken, zelfs in de weekenden.


Taalchecken, Scriptie controle in Enschede.

Door TB op 17 mei ’17 op Marktplaats
Ik ben goed geholpen door Herman. Door mijn dyslectie ben ik echt vooruit gekomen in mijn scriptie en ligt er nu een goed document!

Bedankt herman!


Jo in Hengelo.

Door j_stroopje op 25 jan. ’17 op Marktplaats
Herman Wieser is echt een aanrader. Hij heeft mijn afstudeerscriptie gecontroleerd op taal en als er iets anders hem opvalt verteld hij dat ook.

Dankzij Herman heb ik mijn scriptie gehaald op taal, structuur enz. Hij staat altijd klaar om jou te helpen ook in het weekend en in zijn vrije uren.

Hij werkt snel en reageert gelijk op je vragen. Je kunt contact met hem opnemen via mail of App.

Herman ik hoop dat je dit werk nog lang blijft doen want je bent de redder in nood voor studenten.

Super super bedankt Herman.


Studiebegeleiding/motivatie studie in Hengelo.

Door Bjorn Leverink op 28 sep. ’16 op Marktplaats
Ik kan wel zeggen dat ik dankzij Herman mijn HBO diploma heb behaald. Ik was een paar jaar gestopt met mijn studie en mijn motivatie was ver te zoeken. Herman heeft me in eerste instantie geholpen om mijn motivatie terug te vinden en daarna inhoudelijk erg goed geholpen met de vakken die ik nog moest doen en met de afstudeerscriptie. Hij is zeer betrokken, altijd bereikbaar en op korte termijn beschikbaar om je te helpen. En ontzettende aanrader!


Scriptie controle op taal in Hengelo (o).

Door Davidoff op 07 jun. ’16 op Marktplaats
Herman Wieser heeft mijn afstudeerscriptie gecontroleerd op taal. Dit heeft hij in zijn vrije uren in het weekend gedaan. Ik had namelijk een deadline staan voor na het weekend.

Herman werkt erg professioneel, is betrokken en is zeer accuraat. De communicatie verliep zowel over de App als SMS. Je vraag zal nooit bij Herman onbeantwoord blijven. Hij reageert heel snel!

De verbeterde versie van mijn scriptie was door Herman naar een hoger niveau getilt. Ik ben zeer tevreden met de diensten van Herman maar ook de nieuwe versie van mijn afstudeerscriptie.

Herman is een echte aanrader !! Met Herman zal je scriptie nooit zakken op TAAL !!

Herman nogmaals bedankt voor alles, ik heb de samenwerking erg prettig ervaren!


Scriptie begeleiding in Utrecht.

Door Thomas op 20 mrt. ’16 op Marktplaats
Nadat mijn scriptie voor de tweede keer met een vijf werd beoordeeld zag ik zelf niet meer wat ik fout deed. Met nog twee weken te gaan tot mijn deadline heb ik Herman benaderd. Ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb.

Herman was elk moment van de dag bereikbaar voor een telefonisch consult. Elke keer weer had ik binnen een paar uur mijn scriptie terug voorzien van feedback waar ik echt mee verder kon. Door de duidelijke feedback van Herman gaat het schrijven van je scriptie zoveel sneller.

Ik heb het grootste deel van mijn scriptie in twee weken tijd herschreven en hiervoor nauw met Herman samengewerkt. Zijn positieve coaching, vele kennis en vooral ook zijn eigen enthousiasme hebben er voor gezorgd dat ik mijn scriptie voor de deadline heb ingeleverd.

Mocht je dit lezen en je afvragen of het voor jou nog wel haalbaar is om je scriptie te halen, met Herman zijn begeleiding kan dit echt. Herman bedankt!!


Nakijkwerk in Amsterdam.

Door Kitty op 19 feb. ’16 op Marktplaats
Herman heeft mij goed geholpen met het nakeken van onderzoeksverslag. Ik had iemand dringend nodig die mijn verslag kritische en professioneel nakijkt, toen kwam ik bij Herman terecht. Mijn verslag was daarvoor afgekeurd wegens te veel taalfouten en leesbaarheid.
Op korte termijn heeft Herman mijn onderzoeksverslag nagekeken en verbeterd. Ik ben zeer tevreden met de verbeterde versie. Mijn verslag is qua leesbaarheid en taal veel beter dan de eerdere versie en daarmee heb ik ook een voldoende gehaald.


Scriptiebegeleiding in Hengelo.

Door R op 03 jan. ’16 op Marktplaats
Herman Wieser heeft mij een super goede begeleiding gegeven tijdens het schrijven van mijn scriptie. Hij is zelfs bereid om je in de weekenden te helpen en geeft je telkens motivatie! Dankzij zijn hulp is mijn scriptie nu stukken beter!

Nogmaals hartelijk dank!!!!!!


Mentorschap / HBO begeleiding in Enschede.

Door P.A. Janssen op 17 dec. ’15 op Marktplaats
Herman is een van de beste en meest betrokken mentoren die ik in mijn leven ben tegengekomen. Zeer aan te raden, integer en kundig.


Scriptie check in Saasveld.

Door Lars op 01 dec. ’15 op Marktplaats
Herman heeft mij zeer goed geholpen tijdens het nakijken van mijn taal, hij werkt accuraat en zeer professioneel! een echte aanrader! Nog bedankt voor alles!


Scriptiebegeleiding in Almelo.

Door Layer3d op 29 nov. ’15 op Marktplaats
Herman was voor mij een redder in nood. Ondanks een zeer krappe deadline en veel aanpassingswerk aan mijn scriptie heeft Herman het geflikt om mijn scriptie goedkeurd te krijgen.

Herman weet zeer goed welke eisen er gesteld worden aan scripties en heeft aan een half woord genoeg. Veel uitleg was dan ook niet nodig. Indien er wel vragen waren, was de communicatie altijd zeer helder en duidelijk.

Naast het feit dat de prijzen zeer gunstig zijn, de kwaliteit zeer goed is, is Herman een bekwam man, die daarnaast openstaat voor feedback en feedback zelf ook prima kan geven en toelichten.

Ik raad Taalchecken aan iedereen aan. Puik werk geleverd Herman, daarvoor dank!


Scriptie begeleiding en taalchecken in Hengelo.

Door Marlou op 22 sep. ’15 op Marktplaats
Herman Wieser heeft mij goede begeleiding geboden tijdens het schrijven van mijn scriptie, tevens heeft hij geholpen bij het leesbaarder maken van mijn scriptie.
Herman Wieser is een begeleider die je motiveert en je een andere kijk geeft op jou manier van onderzoeken. Hij komt afspraken na en staat klaar wanneer dat nodig is, ook in de weekenden. Je wordt binnen een korte tijd van nuttige feedback voorzien en deze feedback werd op een nauwkeurige manier weergeven in je verslag.
Ik ben daarom ook zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde dienst. Herman Wieser is een aanradar als je vastgelopen bent met je scriptie en/of om je scriptie na te laten lezen op taalfouten!


Scriptie in Hengelo.

Door frans_kaiser op 30 aug. ’15 op Marktplaats
Het nakijken van mijn scriptie gewonnen via Facebook! Wat een mooie prijs. Mijn scriptie is zeer nauwkeurig nagekeken en verbeterd. Herman levert een verbeterde versie én een versie met commentaar. Helder en duidelijk!! Mijn scriptie leest nu een stuk prettiger en komt professioneel over.

Bedankt voor deze waardevolle toevoeging!


Scriptiebegeleiding in Borne.

Door Joost op 28 aug. ’15 op Marktplaats
Herman heeft mij fantastisch geholpen tijdens mijn scriptie. Niet alleen was het taalkundig helemaal perfect. Ook op mijn vraag werd er kritisch naar de scriptie in het geheel bekeken, commentaar stond in de kantlijn waar ik ook wat mee kon, waardoor het ondanks de strakke deadline een fantastisch eindresultaat is geworden.
Daarop tevens gevraagd mij te helpen met mijn presentatie en verdediging wat mij ook enorm heeft geholpen waardoor ik een stuk zelfverzekerder mijn presentatie kon geven en uiteindelijk geslaagd.
contact ging prima via whatsapp en email. Duidelijke afspraken die allemaal werden nagekomen ondanks de tijdsdruk van mijn kant. Absoluut een aanrader.


Scriptie checken op taal in Den Haag.

Door C. op 12 jun. ’15 op Marktplaats
Meneer Herman heeft mij ontzettend goed geholpen bij het nakijken van mijn hbo-bachelor scriptie op taal. (Opleiding: Cultureel Maatschappelijke Vorming)

Ik vond de samenwerking goed omdat:
– de taalckeck ontzettend goed gedaan is. Door de taalcheck is mijn scriptie nu prettig leesbaar.
– mijn scriptie op de afgesproken tijd klaar was (eerder zelfs)
– hij positief & betrokken is
– openstaat voor feedback en vragen
– hij jou op de hoogte houdt van de vorderingen via: whatsapp & mail (tussendoor)
– je het resultaat in drievoud ontvangt;
-definitieve wordbestand waarin je nog in kunt werken
-dezelfde bestand in PDF
-bestand PDF met alle correcties

Ps.: zeker een aanrader!!


Scriptie in Oss.

Door Derya op 08 mei ’15 op Marktplaats
Ik ben ENORM tevreden hoe Herman mijn scriptie nakijkt op spelling, gramatica, zinsopbouw etc. Hij reageert snel en is betrouwbaar!

Daarnaast motiveert hij mij ook door aan te geven dat ik goed bezig ben en nog even moet doorzetten. Ik wardeer dit heel erg. Hij is echt een aanrader!! Hij helpt mensen graag en heeft enorm passie voor de taal.

Kortom: Hij is een meester in taal met gunstige prijzen! Gelukkig ben je er Herman 🙂

Derya

Scriptie in Culemborg.

Door Van dijk op 08 mei ’15 op Marktplaats
Ik ben er niet blij mee. Hij adverteert met het verhaal je bij je scriptie te helpen en als het zo ver komt dan krijg je een rare opmerking als (Je kunt zo’n opdracht nu eenmaal niet door een ander laten doen, ik doe het in ieder geval niet. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je studie)


Referaat in Rotterdam.

Door ruimonteiro op 06 apr. ’15 op Marktplaats
Herman heeft mij zeer goed geholpen met het corrigeren en redigeren van mijn referaat (en andere papers).
Manier van werken is zeer prettig!
Dank hiervoor.

Mvg,

Rui

HBO Scriptie checken in Huizen.

Door rprins op 11 feb. ’15 op Marktplaats
Herman heeft me ontzettend goed geholpen met mijn scriptie. Hij heeft mijn hbo-bacholor scriptie Commerciele Economie nagekeken. Ik kreeg keurig binnen 5 dagen drie rapporten terug gestuurd (zoals afgesproken). Een gecorrigeerde scriptie in word en PDF en tevens een rapport waar ik mijn fouten in terug kon vinden. Herman hield mij via mail en whatsapp op de hoogte hoe de gang van zaken was.

Zeer zeker aan te raden en voor studenten biedt hij een zeer acceptable prijs!


Check wetenschappelijk artikel in Wieringen.

Door Mart op 01 okt. ’14 op Marktplaats
Herman heeft mij deze week geholpen bij mijn schriftelijke opdracht. Op alle fronten (grammatica, zinsopbouw, redigeren etc) heeft hij mij daarbij geholpen.
De contacten zijn zeer kort en snel!
Je merkt ook dat Herman betrokken is bij je stuk en er daarom veel werk van maakt.
Echt een aanrader.
Bedankt voor de service!


Bachelor Thesis in Rotterdam.

Door Akkou op 09 sep. ’14 op Marktplaats
Dhr. Wieser heeft mij heel goed geholpen met mijn bachelor thesis. Niet alleen qua spelling en grammatica, maar ook qua zinsopbouw en stijl. Dhr. Wieser heeft veel ervaring met het nakijken van scripties en weet dus precies waar hij op moet letten. Verder presteerde hij het om zelfs in de drukste periode van het jaar binnen 1 week mijn scriptie na te kijken, en dat voor een redelijke prijs. Ik ga zeker nogmaals gebruik maken van zijn diensten!


Scriptie in Dordrecht.

Door k_yildirim_89 op 01 sep. ’14 op Marktplaats
BACHELOR thesis Fiscale Economie

Zeer tevreden over de werkwijze én de correcties van de heer Wieser in een korte tijd.
Ik was niet toegelaten tot de Masteropleiding van fiscale eocnomie. omdat mijn scriptie was afgekeurd. Dankzij de medewerking van de heer Wieser ben ik alsnog toegelaten tot de Master fiscale eocnomie!

Hierbij nogmaals bedankt voor uw hulp Herman Wieser, tot de volgende nacheck!

Met vriendelijke groet,

Yildirim

Scriptie checken in Workum.

Door Johan op 27 aug. ’14 op Marktplaats
Herman heeft mij uitstekend geholpen met het verbeteren van mijn scriptie, wat betreft de opmaak, taal en grammatica. Hij kon mij snel helpen zodat ik de deadline kon halen. Enorm bedankt hiervoor! Ook het op de hoogte houden via de mail en whatsapp waardeerde ik enorm!

Herman bedankt! Groeten en tot de volgende keer!


Scriptie checken.

Door Onur – op 08 aug. ’14 op Marktplaats
Normaal gesproken adviseer ik niet snel iemand, maar bij Herman doe ik dat heel graag! Hierbij mijn complimenten en ik weet 100% zeker dat jullie ook geen spijt zullen krijgen. Herman heeft mij enorm geholpen met het corrigeren van mijn scriptie.
Bedankt Herman, bedankt voor je werk, bedankt voor je uitstekende service/nazorg!

Groet,

Onur

Verbeteren afstudeerscriptie in Aalten.

Door Laura op 08 jul. ’14 op Marktplaats
Herman heeft mijn scriptie nagekeken en verbeterd op spelling en grammatica. Echter had ik hier maar drie dagen de tijd voor, waarvan een dag in het weekend viel. Mijn scriptie is perfect verbeterd en met een super snelle service!

TAALchecken is een echte aanrader omdat de service super snel en top is, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en je krijgt een document retour gestuurd dat helemaal perfect verbeterd is en een document waar de verbeterde fouten in te zien zijn.

Herman, nogmaals heel erg bedankt!


Scriptie redigeren in Almelo.

Door sil op 27 jun. ’14 op Marktplaats
Herman,

Super bedankt voor de taalcheck/ correctie!! Mede door u is mijn scriptie goedgekeurd. Waarbij een groot compliment zeker niet genoeg is voor de geleverde diensten.

Service zoals het hoort, de snelheid en de kwaliteit van de geleverde diensten zijn super!!

Tot de volgende Taalcheck.

Gr Roel

Scriptie in Hengelo.

Door Fleur op 27 jun. ’14 op Marktplaats
Herman heeft mij SUPER geholpen tijdens het ‘verbeteren’ van mijn scriptie wat betreft grammatica, spelling en te lang geformuleerde zinnen!!

Ik heb zelf dyslectie en vond het erg fijn om met Herman samen te werken. Je wordt perfect op de hoogte gehouden en krijgt een tip top document terug gestuurd!!

Tevens werkt Herman super snel! Ik had een deadline en binnen twee dagen was mijn document helemaal verbeterd!!

Kortom een echte aanrader 🙂

Gr. Fleur

Scriptie checken in Tubbergen.

Door Timmerhuis op 17 jun. ’14 op Marktplaats
Helemaal tevreden!!

Mijn broer en ik hebben tot onze volle tevredenheid allebei onze scriptie laten verbeteren door TAALchecken. Hij mag vandaag zijn scriptie verdedigen en ik hoop dit eind augustus te mogen. Wij zijn beide erg tevreden over het geleverde werk van Herman. Hij houd je dagelijks op de hoogte over de vorderingen en bij vragen weet hij je te vinden, wij ervaarden dit als zeer prettig.

Wij raden Herman aan iedereen aan!!


Corrigeren tekst in Enschede.

Door Thomas Sigger op 28 mei ’14 op Marktplaats
Herman heeft mij goed geholpen met het corrigeren van mijn scriptie. Deze was taalkundig slecht en door Herman is deze scriptie taalkundig perfect geworden.

Wat ook gezegd mag worden is de snelheid die Herman heeft. Je hoeft er geen weken op te wachten!


Scriptie redigeren in Rhoon.

Door jolanda op 17 mrt. ’14 op Marktplaats
Herman,
Is in een woord geweldig, heeft mij zeer goed geholpen en kwaliteit geleverd.
zeer punctueel en komt zijn afspraken na,zelfs in het weekend.
Echt een aanrader.


Redigeren van teksten voor boeken in Helmond.

Door Paul op 12 mrt. ’14 op Marktplaats
TAALchecken heeft mijn teksten met grote nauwkeurigheid geredigeerd.
TAALchecken kijkt kritisch naar de structuur en inhoud en adviseert waar nodig.
TAALchecken werkt professioneel en is resultaatgericht.
TAALchecken communiceert zakelijk, helder en altijd vriendelijk.
TAALchecken hanteert zeer schappelijke tarieven.
TAALchecken kan ik zeker aanbevelen!
Bedankt!


Taal controle. in Oldenzaal.

Door French at Office op 27 feb. ’14 op Marktplaats
Mijn website: http:frenchatoffice.nl
is gecontroleerd naar alle tevredenheid door Taalchecken.
Zeer coreect in prijs en goede kwaliteit.
Zelf ben ik Fransman en heb ik goede ondersteuning gevonden bij Herman Wieser TAALcheck.

Olivier.

Corrigeren teksten website in Den Haag.

Door Voordelig Hoveniers op 22 jan. ’14 op Marktplaats
Dik tevreden!
Recentelijk heeft Herman ons geholpen met het corrigeren van teksten op onze website.
Wij hebben genoten van professionaliteit en bovendien leuk persoonlijk contact.
Wij zullen je altijd aan iedereen aanraden!

Groetjes

VoordeligHoveniers

Tekstcorrectie in Almere.

Door matovushamim op 12 jan. ’14 op Marktplaats
Sorry!! Het is TAALchecken.nl. Heel erg tevreden. Zeker een aanrader.

Shamim

Tekstcorrectie in Almere.

Door Matovushamim op 11 jan. ’14 op Marktplaats
Twee weken geledeb heb ik twee teksten door Herman laten nakijken. Ik vond de service echt uitstekend. De service was super snel en duidelijk. Alles was overzichtelijk en betrouwbaar. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Ik blijf zeker bij TAALcheck.nl. Echt geweldig!!


Redigeren wetenschappelijke artikel in Wassenaar.

Door Wassenaar1981 op 06 nov. ’13 op Marktplaats
Herman heeft me UITSTEKEND geholpen bij het nakijken van een wetenschappelijk artikel voor mijn studie bedrijfskunde. Herman reageert snel, is betrouwbaar en houd zich aan de afspraken. Bovendien doordat er spel en taalfouten niet meer in mijn teksten (door uitstekende hulp van Herman) voorkomen komt de inhoud van de boodschap beter over. Het leest veel makkelijker weg dan voorheen.

Omdat de samenwerking zo goed is bevallen heb ik besloten om komende tijd nog meer met Herman te werken; diverse papers die ik nog ga maken ga ik door Herman laten nakijken en ook mijn Master scriptie.

Tot slot: Mij is al snel duidelijk geworden dat Herman zijn diensten aanbiedt omdat hij mensen graag wilt helpen en een passie heeft voor de taal, niet omdat hij ‘er rijk van wilt worden’; vergoeding voor het nakijken wat Herman vraagt is zeer gunstig.

Herman dank voor je hulp!


Argumentation report in Amsterdam.

Door Shanice Brison op 05 nov. ’13 op Marktplaats
Herman did a great job checking and correcting my argumentation report two weeks ago. I recommend him to anyone who is bilingual.

His prices are affordable for the quality of content that he delivers. A major plus point for students who aren’t financialy stable.

The work is corrected in a short amount of time in which it holds the checking of the grammar,spelling and sentence structure.

You can contact him at any moment and get a quick reply therefore you can get an up to date status report on your product.

In short you get an outstanding result in which your report is completly corrected without any mistakes and with a fluent storyline.

10 out of 10 rating 🙂


Tekstcorrectie in Nijmegen.

Door Stephan van de Ven op 21 okt. ’13 op Marktplaats
Herman heeft de nieuwe handleiding voor Brain Blocks nagekeken. Hij heeft vooraf een offerte gemaakt en na goedkeuring snel en vakkundig geleverd! Het is fijn dat Herman zelf meedenkt, overlegt over mogelijkheden en snel en accuraat werkt. Na de goede samenwerking heb ik ook de tekst van brainblocks.com door hem na laten kijken. Dit is ook naar wens verlopen. Super dat Herman het mogelijk maakt om teksten die door veel mensen worden gelezen in goed Nederlands en zonder taalfouten te kunnen publiceren!


Controle op taalfouten in Rotterdam.

Door Carlos op 28 sep. ’13 op Marktplaats
Taalchecken heeft het manuscript van mijn boek nagekeken op taalfouten. Ik ben heel positief te spreken over de geleverde diensten en de samenwerking met Herman.
Gedurende het traject nam Taalchecken contact met me op wanneer er onduidelijkheden in de tekst voorkwamen. Als extra service heb ik gevraagd een overzicht te sturen van een tussentijdse controle van de teksten die nagekeken waren. Mijn verzoek werd ingewilligd en dit vond ik heel prettig want op deze manier was ik nauw betrokken bij de controle fases.
Van de geleverde kwaliteit ben ik heel tevreden, de kwaliteiten van de werkzaamheden is goed te noemen. De werkzaamheden werden binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Wat ik opvallend en prettig vond was het onderhandelen van de prijs door het geven van extra tijd voor de controle van de teksten.
Ik raad iedereen aan zijn of haar teksten eerst te laten checken door Taalchecken!

Carlos

Scriptie nakijken op taalfouten. in Rotterdam.

Door amin_2 op 11 sep. ’13 op Marktplaats
Drie maanden geleden heb ik mijn scriptie door Herman laten nakijken op taalfouten. Hierbij kan ik zeggen dat ik heel positief ben over de samenwerking met Herman. Mede door zijn flexibele instelling was het mogelijk geweest om mijn scriptie op tijd in te leveren en zonder taalfouten. Ik denk dat de verbeteringen hebben bijgedragen aan het eindresultaat van een 8! Dus of ik Herman kan aanraden, zeker!

Halima
Herman Wieser fototje

TAALchecken

Is het Tekstbureau van Herman Wieser, die als leraar Nederlands en redacteur veel ervaring heeft in het beroepsmatig corrigeren (= het verbeteren van taalfouten) en redigeren (= het herschrijven van onduidelijke, of taalkundig onjuiste teksten). Herman werkt als corrector/redacteur voor het MKB, maar ook (met korting) voor ZZP’ers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now Button